Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Testimonials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Sandro Rosell
FC Barcelona President

Doğanşehir ilçesinde bulunan açık ceza evinde çeşitli meslek edindirme kurslarını bitiren kursiyer mahkumlara sertifikaları verildi. Ayrıca etkinlik kapsamında 300 kişilik iftar programı da düzenlendi.
Doğanşehir Açık Ceza evinde yapılan iftar programı Kur’an-ı tilaveti ile başladı. Programda konuşan Cezaevi Müdürü Hacı Mol, “bugün burada iftar yemeğinde birlikteyiz, hepiniz evinizden sevdiklerinizden ayrı bir Ramazan ve akabinde de bir bayram geçireceksiniz. Temennim odur ki, önümüzdeki Ramazan’da hepiniz aileniz ve sevdiklerinizle beraber olasınız. Cezaevimizde sivil hayata yönelik iş edindirme programı kapsamında bu iftar yemeği vesilesiyle cezaevinde düzenlenen kalorifer ateşçiliği, kayısı yetiştiriciliği, arı yetiştiriciliği ve aşçı çırağı dallarında açılan kursları başarı ile bitiren mahkumlara sertifikalarını vereceğiz” diye konuştu.
Doğanşehir İlçe Müftüsü Hüseyin Bayrak tarafından Ramazanın ehemmiyeti ile ilgili konuşma yapıldı. Daha sonra kursları başarıyla bitiren 60 kursiyere belgeleri törene katılan Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Cumhuriyet Savcısı Cemal Karatepe, Cezaevi Müdürü Hacı Mol ve İkinci Müdür HASAN Yaya tarafından verildi.