Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Testimonials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Sandro Rosell
FC Barcelona President

ŞÜKRÜ SAĞLAM

MALATYA -Spor Toto Teşkilat başkanı Mehmet M. Kasapoğlu “Vahap Küçük İçin Doğanşehir’de yatırım yapacağız şimdilik içinde Futbol Voleybol, basketbol ve çeşitli spor dallarının bulunacağı 3 Spor teseisi yapılacak daha sonra yatırımlarımız devam edecek” dedi. Bu konuda Ankara da Protokol imzalandı.

Doğanşehir belediye başkanı Vahap Küçük Ankara’da Spor toto Teşkilat başkanı Mehmet M. Kasapoğlu ile Spot toto genel merkezinde bir araya gelerek Protokol imzaladı. İmza töreninde bir konuşma yapan Spor toto Teşkilat başkanı Mehmet M. Kasapoğlu şunları kaydetti:”  Doğanşehir’imize bugün iki adet  sentetik futbol sahası yanında  basket ve voleybol sahalarıyla birlikte bir adet basket bol sahasının onarımıyla   birlikte üç adet tesisi  kazandırmak için sayın Doğanşehir belediye başkanımız Vahap Küçük beyle  sözleşme yaptık.  Doğanşehir’e  hayırlı olsun.  Amacımız  gençlerimizin ve diğer vatandaşlarımızın spora daha rahat erişir hale gelmesi, sporun halkın ve toplumun erişimine açılması, özellikle okullardaki öğrencilerin mahallelilerle birlikte spora rahat erişir hale gelmesidir. Yerel yönetimlerle yaptığımız işbirliği projemize Doğanşehir belediyesini de kattık. İnşallah temenni ediyorum ki  2.5 ay içinde tamamlanır hayırlı uğurlu olmasını olmasını diliyorum” dedi. Doğanşehir belediye başkanı Vahap Küçük ise “ bende spor toto teşkilat başkanımıza çok çok teşekkür ediyorum. Doğanşehir de gençlerimize yönelik spor tesislerinin yapımında bizlere yardımcı oldukları için kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah bu projelerden sonra yine projelerimiz devam edecektir. Hayırlı olsun hayırlara vesile olsun” dedi. Başbakanlık Muşaviri Mehmet Şahin İse “Doğanşehir de bu tür projelere ihtiyaç vardı. Bende bir Doğanşehir li olarak sayın belediye başkanımız Vahap Küçük ve Sayın Spor toto teşklat Başkanımız Mehmet M. Kasapoğlu na  teşekkür ediyorum. İnşallah devamını da bekliyorum” dedi.

Protokola  Doğanşehir belediye başkanı Vahap Küçük, ve Spor toto adına Teşkilat Başkanı Mehmet M. Kasapoğlu, ve başbakanlık Müşaviri Doğanşehir li hemşehrimiz Mehmet Şahin hazır bulundu.