Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Testimonials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Sandro Rosell
FC Barcelona President

Bayramın birinci gününde Merkez Camiinde halkla bayramlaşan Belediye Başkanımız Vahap Küçük ikinci ve 3. Gününde de halkla ve kurumlarla tek tek bayramlaştı.

Doğanşehir Belediye Başkanımız Sn Vahap Küçük ve ilçe kaymakamı Memiş İnan Kurban bayramında Doğanşehir belediyesi önünde halkla bayramlaşma ve ikram, Emniyet Müdürlüğü personeli ile bayramlaşma, İlçe Jandarma Komutanlığı personeli ve askerlerle bayramlaşma, Devlet hastanesi personeli ve hastalarla bayramlaşma, Doğanşehir açık ceza evinde mahkumlarla bayramlaşarak birlikte çay sohbeti, şehit ve gazi ailelerini ziyaret programı gerçekleştirildi..

Belediye Başkanımız Sn Vahap Küçük Birlikte Askerlik Şb Başkanı binbaşı Cumhuriyet Savcısı  Nezir Bayram, Emniyet Müdürü İbrahim Altın İle birlikte kurumları gezdi. Doğanşehir Ceza evinde Mahkumların Atölyelerini gezerek çalışmalarını izledi.