Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümü törenle kutlandı.

11.4.2018 10:38:00

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümü ilçemizde düzenlenen törenle kutlandı. Ulu Önder Atatürk ve şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma İlçe Emniyet Müdür V. Ali Yüksel SATILMIŞ tarafından yapıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren polis memurlarına başarı belgelerinin dağıtıldığı tören programına Belediye Başkanı Sn. Vahap KÜÇÜK, Doğanşehir Kaymakamı Sn. Muhammet Şükrü PEKPAK, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Nezir BAYRAM, İlçe Cumhuriyet Savcısı Tugay ÇAĞLAYAN, İlçe Emniyet Müdür V. Ali Yüksel SATILMIŞ, İlçe Jandarma Komutanı Tolga COŞKUN, kamu kurum ve kuruluşların amirleri ve emniyet mensupları katıldı.