Belediye Başkanı Sayın Vahap KÜÇÜK'ün Polis Haftası Mesajı

10.4.2018 14:39:00

DOĞANŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAYIN VAHAP KÜÇÜK’ÜN POLİS HAFTASI MESAJI

Halkın huzuru, güvenlik ve asayişin temini, devletimizin bütünlüğü için gösterdiği olağanüstü gayretler ve fedakârca hizmet veren Emniyet Teşkilatımızla gurur duymaktayız.

Gücünü halktan ve kanunlardan alan, her türlü zorluğa ve olumsuzluğa göğüs gererek vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini koruyan, suç ve suçluyla mücadele eden,  sadece adi suçlarla değil, ülkemizi parçalamak isteyen Vatan hainleriyle de canları pahasına mücadele eden, gece-gündüz, tatil-bayram demeden, çok ağır çalışma şartları altında, hayatını tehlikeye atarak görev yapan polislerimizin polis haftasını kutluyor, görevlerini kahramanca yerine getirirken şehitlik mertebesine ulaşan aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Gazilerimize sağlık içerisinde uzun ömürler diliyorum.

Başta ilimizde görev yapan teşkilat mensupları olmak üzere aziz vatanımızın her karış toprağında canla başla durmaksızın büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, Milletimizin  huzur ve güvenliğini sağlayan Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümünü ve içinde bulunduğumuz Polis Haftası’nı kutluyor, tüm polislerimize ve değerli ailelerine saygı ve selamlarımı sunuyorum.

Vahap KÜÇÜK