Belediyemiz İşbirliği ile Malatya Büyükşehir Belediyesi İftar Yemeği Verdi.

13.6.2018 11:04:00

BELEDİYEMİZ İŞBİRLİĞİ İLE MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Doğanşehir Belediye Başkanlığı işbirliği ile iftar yemeği verdi. İftar yemeğine ev sahibi olarak Doğanşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap KÜÇÜK, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hacı Uğur POLAT, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Öznur ÇALIK, Büyükşehir Eski Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Sayın Ahmet ÇAKIR, MASKİ Genel Müdürü Sayın Ertan MUMCU, Daire Amirleri ve çok sayıda Doğanşehirli ilçe sakinleri katıldı.

Program dahilinde tasavvuf müziği ve ortaoyunu gösterileri yer aldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Öznur ÇALIK, Büyükşehir Eski Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Sayın Ahmet ÇAKIR, Doğanşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap KÜÇÜK, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hacı Uğur POLAT tarafından yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. İlçemizde yapılan çalışmalar ile yapılacak çalışmalar hakkında kısa bilgiler verildi. Ulusal TV kanalından yapılan canlı yayın sonrası program iftar yemeği ile tamamlandı.