[PROJE] Kadın Çiftçiler Tarımsal Yeniliklerle Buluşuyor.

23.3.2018 09:52:00

KADIN ÇİFTÇİLER TARIMSAL YENİLİKLERLE BULUŞUYOR PROJESİ

‘’Kadın Çiftçiler Tarımsal Yeniliklerle Buluşuyor’’ projesi kapsamında 2018 yılında Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile Kayısı Araştırma Enstitüsünün ortaklaşa düzenlediği ‘’Kapya Yetiştiriciliği’’ projesi kapsamında ilçemizde gönüllü 25 kadın çiftçinin katılım sağladığı eğitim sonrası katılımcılara katılım belgeleri verildi.

Malatya Valisi Sn. Ali KABAN, Belediye Başkanı Sn. Vahap KÜÇÜK, Doğanşehir Kaymakamı Sn. Muhammet Şükrü PEKPAK, Enstitü Müdürü Abdullah Erdoğan, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Tahir Macit, İnönü Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Özlem Altuntaş, protokol ve kadın çiftçiler katıldığı eğitim, konu uzmanı İnönü Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Özlem Altuntaş tarafından verildi.

Eğitim sonrası katılımcılara belgelerinin dağıtıldığı programda yapılan eğitimin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunuldu.