TÜM DUYURULAR
    E-Belediye Sistemi Kullanıma Açılmıştır.
    21 Eylül 2017 Perşembe

E-Belediye

Üyelik İşlemleri

E-belediyecilik sistemini kullanabilmeniz için öncelikle belediyemizde Sicil kaydınızın bulunması gerekmektedir. Sicil kaydınız var ve numarasını bilmiyorsanız sicil arama bölümünden ad ve soyad bilgilerinizi girerek arama yapabilirsiniz. Eğer adınıza kayıtlı sicil numarası bulamazsanız Belediyemize müracaat etmeniz gerekmektedir.

Belediyemizde daha önce kaydınız bulunuyorsa e-belediyecilik işlemlerinizi yapabilmek için kişi/kurum kayıt bölümünden başvuru kaydınızı yapabilirsiniz. E-belediyecilik başvurus kaydını yapdığınızda kullanıcı kodu ve şifreniz en kısa zaman içerisinde e-mail adresinize gönderilecektir.

Kullanıcı kodu ve şifrenizi üye girişi bölümünde ilgili yerlere yazarak sistemimize giriş yaptıktan sonra beyan, tahakkuk, tahsilat vb bilgilerinizi görüntüleyebilir ve borç bilgileri bölümünden borçlarınızı öğrenebilir, isterseniz borçlarınızı Kredi Kartı ile ödeyebilirsiniz.

Üyelik Bilgilerini Güncelleme

e-belediye sistemine üye girişi yaptıktan sonra kullanıcı bilgileri linkine tıklayabilirsiniz. Açılan sayfada gösterilen bilgilerinizde hata veya değişiklik varsa bununla ilgili alanları doldurup gönder düğmesine tıklayınız. Bilgileriniz incelenip güncelenecek ve en kısa zamanda size geri dönülecektir.

Online Borç Ödeme

Borç bilgileri sayfasında servis veya dönem bazında borçlarınızı seçip listeleyebilir, listeden ödemek istediğiniz borçlarınızı seçip borç ödeme düğmesine tıklayabilirsiniz. Tek seferde en fazla 8 adet borç seçebilirsiniz. Açılan sayfada kredi kartı numaranızı, son geçerlilik tarini ve güvenlik kodunu yazıp tamam düğmesine tıklayabilirsiniz.